Wajah si mati saling tak tumpah mirip lelaki buat panggilan

DALAM khusyuk mendengar bacaan talkin yang sayu dan menginsafkan selepas selesai proses pengebumian, Hadi tergaman apabila mendengar nama si mati iaitu Saiful yang disebut oleh imam.

Ingatannya terus tertumpu kepada panggilan video yang diterimanya pada sebelah petang daripada seorang lelaki yang memperkenalkan diri sebagai Saiful itu.

ARTIKEL BERKAITAN: Satu asrama gempar insiden histeria dan muncul kelibat wanita dada berlubang gara-gara perbuatan pelajar lelaki di sebuah pokok pisang

Saiful dalam panggilan video itu meminta bantuannya menguruskan jenazah seorang rakan yang baharu sahaja meninggal dunia di sebuah hospital di Pahang.

Pada awalnya Hadi keberatan kerana jenazah berada di hospital namun apabila Saiful memaklumkan pihak hospital tidak cukup tangan menguruskan kes kematian akibat Covid-19, dia mengubah fikiran.

Namun belum sempat Hadi memberi kata persetujuan, panggilan video itu terputus dan cubaannya menelefon kembali lelaki itu gagal.

Hadi tersentak apabila diberitahu jenazah yang diuruskan meninggal dunia disebabkan perbuatan sihir.

“Saya cuba telefon tetapi talian tak dapat disambungkan mungkin kerana signal kurang baik. Tetapi entah mengapa saya…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/07/29/wajah-si-mati-saling-tak-tumpah-mirip-lelaki-buat-panggilan-video-minta-bantuan-uruskan-jenazah-nama-disebut-ketika-baca-talkin-dedah-kejadian-pelik-ini

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Dua tahun tak balik kampung jenguk rumah pusaka, seram

Next Post

Satu asrama gempar insiden histeria dan muncul kelibat

Related Posts