[V] Gempar kuntilanak jadi manusia! Tunjuk paku di kepala,

SEJAK dahulu kala kita sering dihidangkan dengan pelbagai cerita khayalan tentang roh-roh jahat yang disebut sebagai hantu.

Di Indonesia, terdapat pelbagai jenis cerita hantu yang digambarkan dengan cukup menyeramkan sebagai peringatan kepada manusia agar tidak melakukan perkara buruk.

Jika tersilap langkah, pastinya seluruh kehidupan seseorang itu akan diselubungi gangguan seram yang tak tercapai dek akal.

Hantu yang disebut sebagai kuntilanak adalah salah satu yang cukup terkenal di negara tangga itu.

Bahkan hingga ke hari ini kisah misteri tentang kuntilanak yang dikatakan sebagai roh pendendam daripada jelmaan wanita cantik terus menarik minat ramai.

Terkini viral dalam kalangan pengguna TikTok tentang pendedahan identiti seorang wanita dikenali sebagai Aminah menerusi satu program bual bicara.

ARTIKEL BERKAITAN: Cleaner ada belaan! Bangun jam 3 pagi kunyah tulang, lidahnya panjang jilat sisa makanan di lantai

Menerusi video viral di TikTok, Aminah didakwa sebagai jelmaan kuntilanak dan hidup seperti manusia normal.

Pada rakaman sama penjaga kepada kuntilanak itu menunjukkan sebatang paku besar tertusuk di pusar kepala wanita terbabit dan dikatakan ia adalah…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/11/03/v-gempar-kuntilanak-jadi-manusia-tunjuk-paku-di-kepala-rambut-pula-panjang-mengurai

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Wanita ini buat pengakuan bebas keluar masuk alam bunian,

Next Post

Perabot bergerak sendiri selepas pemuda tolong gadis

Related Posts