Tiga beradik tinggal bersama mayat ketika pandemik, wanita

TAHUN lalu dunia masih dalam keadaan huru-hara disebabkan pandemik Covid-19, apatah lagi dengan kemunculan pelbagai varian baharu yang membimbangkan.

Namun dalam keadaan tidak menentu dan ramai daripada kita lebih banyak menghabiskan masa di rumah masih terdapat pelbagai jenayah yang berlaku.

ARTIKEL BERKAITAN: Penemuan 10 khazanah purba ini gemparkan dunia… hayati kisah misteri di sebaliknya

Tidak hanya jenayah biasa tetapi kejadian yang berlaku itu cukup menggerikan malah kisahnya menjadi tular di seluruh dunia!

Berikut adalah beberapa kes jenayah mengerikan yang berlaku sepanjang 2021.

Polis tiba di pangsapuri di mana tiga beradik tinggal bersama mayat adik lelaki mereka yang dibunuh kejam.

1. Tinggal bersama mayat adik sendiri

Selama beberapa bulan, tiga kanak-kanak terpaksa meneruskan kehidupan dalam keadaan menyedihkan di sebuah pangsapuri di Texas, Amerika Syarikat.

Apa lebih memilukan mereka tinggal bersama salah seorang adik lelaki mereka berusia lapan tahun yang sudah meninggal dunia dan mayatnya sudah mereput.

Sudah tidak tahan terpaksa hidup dengan bau busuk dan ingin membela nasib adik mereka, tiga bersaudara itu berjaya menelefon pihak polis dan…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/01/08/tiga-beradik-tinggal-bersama-mayat-ketika-pandemik-wanita-dihempap-lelaki-bunuh-diri-antara-jenayah-ngeri-2021

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Penemuan 10 khazanah purba ini gemparkan dunia… hayati

Next Post

Seram! Queen Athena dari Indonesia bela 70 spirit doll,

Related Posts