Terseksa budak 9 tahun warisi saka harimau! Minta pulut

HIDUP terseksa kerana saka!

Seorang kanak-kanak perempuan berusia sembilan tahun hidup dalam keadaan menderita apabila dia terpaksa mewarisi saka yang ‘dibela’ oleh nenek moyangnya.

Menerusi video tular, kanak-kanak itu dilihat seperti sedang dirasuk ketika dia dirawat oleh seorang pengamal perubatan Islam.

Mangsa kelihatan seperti dirasuk ketika sedang dirawat.

Ketika perawat membacakan ayat suci al-Quran sambil memegang kepalanya, wajah kanak-kanak itu bertukar bengis sebelum dia berdiri dan cuba menjauhkan diri.

Menurut akaun TikTok Pusat Rawatan At-Taqwa, ibu kepada kanak-kanak itu mengadu tentang nasib anaknya yang terpaksa mewarisi saka pada usia yang masih muda.

“Adik ini berusia sembilan tahun, dia menyambut dan mewarisi saka keturunan oleh nenek moyangnya. Kata si ibu, kesian anaknya menanggung semua ini, padahal dia masih budak.

Saya pun baru buang. Tapi ganas lagi. Habis ustaz tu kena. Dicakar, disepak.

NETIZEN

“Saka harimau meminta hidangan pulut kuning berserta ayam bakar dan rokok daun. Adik ini diruqyah. Ibunya berkata anaknya sering berjalan berseorangan diri di luar rumah,” menurut tulisan di akaun TikTok…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2023/07/21/terseksa-budak-9-tahun-warisi-saka-harimau-minta-pulut-kuning-ayam-bakar-dan-rokok—sebab-moyang-dulu-dulu-cucu-cicit-jadi-mangsa

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Gadis cerita pengalaman ‘hijab terbuka’, entiti wajah

Next Post

Jangan pasang lagu tu! Gadis kolej dirasuk ‘roh’ puteri

Related Posts