Teka-teki banglo sewa RM100 terjawab! Penyewa dihempap,

SIAPA tidak seram diganggu makhluk menyerupai seorang kanak-kanak apatah lagi ‘benda’ itu berani memunculkan diri dan melakukan pelbagai perkara menakutkan.

Itulah yang terjadi kepada seorang pemuda, Mohd Adha ketika menyewa di sebuah banglo bersama rakannya di sebuah kejiranan mewah di Kuala Lumpur.

ARTIKEL BERKAITAN: Bukan bahagia tapi derita semakin parah selepas diijabkabul… pengantin perempuan tak bermaya, dalam mimpi ada sesuatu berbisik “suami bukan sayang awak pun…”

Apa membuatkan Mohd Adha tertarik untuk menyewa di rumah itu, ia bukan sahaja dekat dengan pejabatnya tetapi kadar sewanya juga cukup murah iaitu RM100 sebulan.

“Saya masih ingat ketika itu saya baru mendapat kerja di Kuala Lumpur dan mengambil keputusan mencari rumah sewa kerana jauh hendak berulang alik ke pejabat dari rumah keluarga di Selangor.

“Selepas puas mencari, sudah menjadi rezeki saya terjumpa rumah yang memang sedang cari penyewa bilik. Kadar sewa pula murah dan tanpa berfikir panjang saya terus terima.

“Tetapi ada juga timbul rasa pelik kerana rumah banglo di kawasan mewah sewanya amat murah tetapi saya tidak terlalu fikirkannya,” katanya.

Makhluk itu berani memunculkan diri…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/03/03/teka-teki-banglo-sewa-rm100-terjawab-penyewa-dihempap-makhluk-budak-perempuan-tunjuk-diri-selepas-anak-patung-dibuang

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Bukan bahagia tapi derita semakin parah selepas

Next Post

Tiba senja ada sesuatu berlari di bumbung, mata ibu

Related Posts