Tanggung derita 12 tahun akibat ‘gabungan sihir dan

SUDAH 12 tahun Zawiyah menderita dikatakan akibat perbuatan syirik. Hidupnya turut dibelenggu dengan pelbagai kejadian misteri sehingga dia meracau dan meraung setiap kali tibanya waktu malam.

Setiap kali bangun tidur, badannya penuh dengan kesan lebam seperti dipukul selain bahagian betisnya terasa seperti ada benda menjalar di dalamnya membuatkan dia sukar berjalan.

ARTIKEL BERKAITAN: Padah buat kerja dalam gelap, pintu bilik air terbuka… Pemuda rasa pelik selepas penghantar makanan berwajah pucat hadir ke rumah

Kaki kanannya juga mengalami luka dan setiap kali memijak lantai, rasa seperti dicucuk dengan jarum. Sangkanya, dia terkena penyakit diabetes namun pemeriksaan di hospital tidak menunjukkan sebarang masalah terhadap kesihatannya.

“Setiap kali berjumpa doktor untuk mencuci luka kaki, bacaan gula dalam darah normal iaitu 5.6mmol/l, darah putih juga normal. Doktor pun pelik mengapa kaki saya boleh luka dan sukar sembuh.

“Jururawat yang mencuci luka pun hairan kerana setiap kali balutan luka dibuka, ada ketulan kotoran yang melekat tetapi ia tidak boleh ditanggalkan,” katanya.

Akibat sihir, Zawiyah tidak boleh terkena air hujan dan kakinya membengkak.

Bertambah…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/10/14/tanggung-derita-12-tahun-akibat-gabungan-sihir-dan-gangguan-jin-kaki-wanita-bernanah-badan-rasa-terbakar-jika-terkena-hujan

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Padah buat kerja dalam gelap, pintu bilik air terbuka…

Next Post

Tak dengar nasihat jiran, pemuda ini tetap sewa rumah

Related Posts