Tak cukup tanah lari malam selepas kelibat hitam muncul

SELEPAS setahun belajar di rumah, Syafiqah akhirnya gembira kembali dapat menyambung pengajian di kampus dan bertemu rakan-rakan sekuliahnya.

Semenjak diberitahu semua pelajar boleh kembali ke kampus, dia bersama rakan-rakan yang lain sibuk mencari rumah sewa dan akhirnya mendapat tempat tinggal tidak jauh dari universiti.

ARTIKEL BERKAITAN: Mimpi dipatuk ular ketika hamil, terkam suami selepas bersalin… puncanya ada makhluk kiriman sihir pemisah menyorok di dapur rumah

Namun selepas melihat gambar rumah tersebut, hati Syafiqah berasa tidak sedap dan pelik kerana rumah teres dua tingkat itu hanya didiami oleh seorang wanita yang juga pelajar di universiti sama sebagai tuan rumah itu.

“Saya terfikir beraninya dia tinggal di rumah dua tingkat seorang diri… ada juga timbul rasa tak sedap hati tetapi mengenangkan rakan-rakan lain semua sudah bersetuju dan bayaran sewanya berpatutan saya teruskan juga.

“Perasaan tak sedap hati itu hanya sekejap sebab lebih kepada teruja dapat kembali ke universiti dan tinggal serumah dengan sahabat baik saya,” katanya.

Apa lebih mendebarkan kelibat itu muncul di hadapan pintu sehingga membuatkan mereka ketakutan.

Pun begitu kata…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/03/31/tak-cukup-tanah-lari-malam-selepas-kelibat-hitam-muncul-depan-mata-5-sekawan-pelik-039tuan-rumah039-asyik-hilang-setiap-kali-diganggu

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Mimpi dipatuk ular ketika hamil, terkam suami selepas

Next Post

Muntah darah bau hanyir angkara pokok buluh! Remaja nampak

Related Posts