Susah jadi peniaga apabila kawan iri hati… Usahawan kongsi

PERBUATAN syirik dengan memohon bentuan makhluk tertentu selain Allah biasanya berlaku disebabkan wujud perasaan hasad dengki, dendam dan cemburu sehingga mereka sanggup membelakangkan agama walaupun Islam melarang keras perbuatan itu.

Namun demi menjatuhkan ‘musuh’ dalam perniagaan, segelintir individu sanggup berbuat apa sahaja termasuklah dengan memuaskan hati dan nafsu sendiri.

ARTIKEL BERKAITAN: Pengurus jenazah terpaksa panggil 4 isteri potong tangkal di pinggang arwah suami… Berlaku kejadian pelik pintu bilik mayat tiba-tiba terbuka

Itu juga terpaksa dihadapi oleh usahawan, Juliza Julizz yang menanggung derita apabila perutnya membusung kerana dipercayai disantau oleh orang yang dianggap kawan sehingga menyebabkan dia pernah berputus asa dalam bidang perniagaan.

Tidak cukup itu, pekerjanya, adik serta anak saudaranya turut menjadi mangsa akibat dendam dan perasaan iri hati.

Mimpi ngeri Juliza bermula apabila dia mengalami perut busung.

Juliza yang mempunyai perniagaan butik, restoran dan chalet di sebuah kawasan peranginan memberitahu keadaan kesihatannya mula berubah sekitar 2019 apabila perutnya tiba-tiba membusung seperti wanita sedang hamil.

Pada awalnya dia…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/07/08/susah-jadi-peniaga-apabila-kawan-iri-hati-usahawan-kongsi-pesut-membusung-busung-perbuatan-kenalan-sendiri

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Asyik berbalas pantun tiba-tiba gambar di air terjun rosak,

Next Post

Pengurus jenazah terpaksa panggil 4 isteri potong tangkal di

Related Posts