Suami isteri tanpa zuriat bingung rumah bau najis, kalau ada

SUDAH hampir tiga tahun Fazilah dan suaminya, Ikhwan buntu dengan kejadian yang menimpa mereka. Mana tidaknya, rumah yang mereka diami berbau najis yang sangat busuk.

Namun satu yang pasti kata Fazilah, bau busuk itu berlaku disebabkan oleh sihir tetapi ia tidak mengganggu kesihatannya atau pun suami.

ARTIKEL BERKAITAN: Kaki pucat kebiru-biruan, petugas bilik mayat tahu wanita di depannya bukan rakan… “Gangguan perkara biasa, tapi tetap rasa takut”

Sebaliknya ia mengganggu emosi mereka suami-isteri yang sudah tidak tahan dengan bau najis tersebut.

“Dulu rumah saya ni meriah, ramai orang datang. Kadang-kala tu adik-beradik, anak-anak saudara datang lepak, tetapi sejak rumah berbau najis, ramai mula menjauhkan diri.

Sudah pelbagai cara dilakukan untuk mencari sumber bau busuk tetapi tidak berjaya. – Gambar Sekadar Hiasan

“Mana tidaknya, setiap kali ada tetamu, bau busuk itu akan menjadi lebih kuat sehingga semua orang tak tahan dan pulang,” katanya.

Pada awalnya kata Fazilah, dia menyangka ada paip yang bocor atau pun bau itu datang daripada rumah orang lain, tetapi apabila bertanya dengan jiran tetangga mereka pula mengatakan bau itu datang dari rumahnya.

“Jangankan…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/04/29/suami-isteri-tanpa-zuriat-bingung-rumah-bau-najis-kalau-ada-tetamu-makin-busuk-bantuan-ustaz-pun-gagal-katanya-sihir-nak-runtuhkan-rumah-tangga

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Anak kecil 2 tahun tiba-tiba berlari ketakutan, bapa saudara

Next Post

Kaki pucat kebiru-biruan, petugas bilik mayat tahu wanita di

Related Posts