Seram saat imbas kelibat budak menyorok di sebalik air

SEJAK setahun lalu sudah menjadi rutin pensyarah di sebuah universiti ini meredah ke kawasan seperti perkarangan mahkamah, tapak bersejarah serta air terjun bagi mencurahkan ilmu kepada para pelajarnya.

Bagi Mohd Faisal Md Noor, itulah antara usahanya untuk menarik minat dan perhatian pelajarnya memandangkan kelas diadakan secara dalam talian atau Open and Distance Learning (ODL) akibat pandemik Covid-19.

ARTIKEL BERKAITAN: Hilang ingatan akibat kemalangan, lelaki nampak lembaga hitam bermata merah meratah kakinya… seram saat jururawat kata ‘benda’ tu tak ikut balik

Namun di sebalik semangat untuk mencurahkan ilmu, pensyarah berusia 36 tahun itu mendedahkan pelbagai cabaran terpaksa diharungi termasuklah mengalami pelbagai kejadian misteri.

Imbaunya, ketika mengadakan kelas secara maya langsung di sebuah kawasan air terjun di utara tanah air, dia tidak menyangka ada kejadian pelik menimpanya ketika mengambil gambar bersama sekumpulan kanak-kanak yang sedang bermandi-manda di situ.

‘Kanak-kanak’ yang muncul dalam gambarnya tidak berbaju dan bersaiz lebih besar menyorok di belakang air terjun.

“Selepas selesai kelas secara dalam talian saya tertarik melihat empat…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/01/13/seram-saat-imbas-kelibat-budak-menyorok-di-sebalik-air-terjun-pensyarah-dedah-10-tahun-hidup-bersama-benda-itu-buktinya-ada-lembaga-dalam-gambar

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Seram! Queen Athena dari Indonesia bela 70 spirit doll,

Next Post

Padah bertenggek di pintu gerabak kereta api di tengah

Related Posts