Seram! Queen Athena dari Indonesia bela 70 spirit doll,

FENOMENA ‘spirit doll’ menjadi topik perbualan hangat dalam kalangan masyarakat sejak kebelakangan ini selepas beberapa selebriti di Indonesia secara terbuka berkongsi hobi membela ‘reborn doll’ sebagai anak sendiri.

Tetapi tidak bagi Queen Athena yang berasal dari Malang, Jawa Timur yang kini menetap di Jimbaran, Bali.

ARTIKEL BERKAITAN: Makin ramai gilakan reborn doll, bela anak patung macam anak sendiri… ketahui apa difikir golongan ini

Sejak dua tahun lalu, Queen mengakui obses mengumpul spirit doll dan sehingga kini wanita itu mempunyai lebih daripada 70 anak patung dalam simpanannya.

“Mengumpul dan menyimpan spirit doll bukan satu perkara baharu tetapi cuma kebelakangan ini ia kecoh disebabkan ia mula popular dalam kalangan selebriti,” katanya kepada CNN Indonesia.

Queen Athena memberitahu patung spirit doll miliknya mempunyai roh.

Wanita berusia 31 tahun itu mendakwa patung dalam koleksinya mempunyai roh tetapi ia tidak terikat dengannya. Roh itu dikatakan boleh datang dan pergi mengikut kehendak mereka.

Tidak hanya itu, Queen berkata, dia tidak pernah mengamalkan sebarang ritual khusus untuk memuja patung dalam koleksinya dan ia sekadar hobi.

Bagaimanapun Queen…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/01/11/seram-queen-athena-dari-indonesia-bela-70-spirit-doll-dakwa-ada-roh-di-dalamnya-tapi-tak-terikat

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Tiga beradik tinggal bersama mayat ketika pandemik, wanita

Next Post

Seram saat imbas kelibat budak menyorok di sebalik air

Related Posts