Semalaman tubuh diratah, layan suami balik ‘outstation’

MENDENGAR deruman enjin kereta masuk ke perkarangan rumah, Ika yang sedang berada di dapur berlari keluar ke ruang tamu sambil menyelak langsir.

Dia terus tersenyum melihat Toyota Hilux milik suaminya, Asmadi berhenti di bawah garaj sebelum membuka pintu dan menyapa kesayangannya itu.

“Abang kata empat hari pergi sana. Kenapa balik awal?” soal Ika sambil menyambut tangan suaminya yang tersenyum mesra di hadapan pintu rumah mereka.

Sambil berjalan masuk, Asmadi berkata jadual kerjanya di Pulau Pinang disingkatkan kerana ada mesyuarat penting untuk dihadiri di ibu kota esoknya.

Kepulangan mengejut itu membuatkan Ika gembira kerana sudah terlalu kerap dia ditinggalkan setiap kali Asmadi outsation di luar negeri.

Isteri perlu tinggal sendirian setiap kali suami bekerja di luar kawasan. (Gambar Hiasan)

Selepas mandi, pasangan yang baru setahun berkahwin itu menikmati makan malam bersama sambil berborak tentang kehidupan seharian mereka.

“Abang rindu sayang, dah dua hari tak jumpa,” ujar Asmadi manja sambil mencuit pinggul Ika selepas mereka selesai makan malam.

Sama seperti Asmadi, Ika juga meluahkan rasa rindu memandangkan mereka hidup berdua dan belum dikurniakan rezeki…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2023/05/22/semalaman-tubuh-diratah-layan-suami-balik-outstation-awal-bangun-pagi-badan-lebam-lebam-rupanya-isteri-bersetubuh-dengan-jin

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Housemate dah meninggal di kampung masa raya ‘balik’

Next Post

Lebih 20 tahun berlalu, mangsa rogol orang minyak masih tak

Related Posts