Selama 15 tahun asyik keguguran, pakcik jubah putih beri

SIAPA sangka, penantian cahaya mata selama 15 tahun bakal berakhir selepas dirinya berjaya mendiami rumah sendiri yang siap dibina awal tahun lalu.

Meskipun bersyukur dengan kehadiran penyeri rumah tangganya itu, Normah dan suaminya, Rosli tetap diselubungi rasa gerun apabila memikirkan perkara yang terpaksa mereka harungi selama lebih 15 tahun.

Berkongsi cerita kepada mStar, ujar Normah, dia sama sekali tidak menyangka akan diselubungi kisah misteri sehingga menghalangnya dan suami memiliki zuriat sendiri.

Malah sepanjang tempoh itu, dia yang kini berusia 39 tahun, menganggap dirinya mandul kerana setiap ikhtiar yang dilakukan untuk hamil tidak berjaya selepas beberapa kali keguguran.

Mengimbau pengalaman mistik yang menimpanya, ujar Normah, dia dan suami hanya mengetahui perkara tersebut hujung tahun lepas iaitu selepas mereka bertemu dengan seorang lelaki tua yang berperwatakan alim ketika sedang bercuti di Tanjung Rhu, Langkawi, Kedah.

“Entah macam mana, ketika saya dan suami hendak pulang ke hotel dari makan malam di Tanjung Rhu, kami didatangi seorang lelaki tua… kulitnya putih bersih dan dia juga memakai jubah serta serban yang berwarna putih.

ARTIKEL…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/10/13/selama-15-tahun-asyik-keguguran-pakcik-jubah-putih-beri-petunjuk-rupanya-janin-039dimakan039-penunggu-rumah-sewa

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Cleaner ada belaan! Bangun jam 3 pagi kunyah tulang,

Next Post

Kaki pancing cerita pengalaman ditarik hantu air! Paling

Related Posts