Satu asrama gempar insiden histeria dan muncul kelibat

KETIKA mendapat tawaran memasuki sekolah berasrama penuh, Azrul Nasri orang paling gembira kerana segala usahanya ketika menduduki peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) akhirnya berbayar.

Sejak di tingkatan satu lagi dia bercita-cita untuk masuk ke sekolah berasrama penuh kerana ingin mengikut jejak langkah seperti dua abangnya.

ARTIKEL BERKAITAN: Bertahun pendam insiden seram bantal ditarik, kena ‘tindih’… gadis buat konten mistik tak sangka kisah makhluk ‘meraba’ buatkan followers naik mencanak – “Dia lari-lari dalam bilik”

Mendengarkan cerita kehidupan di asrama daripada abang-abangnya membuatkan Azrul teruja untuk hidup berdikari bersama rakan-rakan baharu.

Namun bayangannya itu bertukar menjadi mimpi ngeri yang tidak dapat dilupakan meskipun sudah beberapa tahun meninggalkan alam persekolahan.

Mana tidaknya, ketika minggu suai kenal, semua pelajar dikejutkan dengan kes histeria di asrama perempuan dan kejadian itu merebak seorang demi seorang sehingga membuatkan satu sekolah menjadi kecoh.

Azrul memberitahu dia sendiri pernah terlihat kelibat wanita berjalan di koridor asramanya.

“Setiap kali dengar suara pelajar wanita menjerit akibat histeria…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/07/22/satu-asrama-gempar-insiden-histeria-dan-muncul-kelibat-wanita-dada-berlubang-gara-gara-perbuatan-pelajar-lelaki-di-sebuah-pokok-pisang

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Wajah si mati saling tak tumpah mirip lelaki buat panggilan

Next Post

Bertahun pendam insiden seram bantal ditarik, kena

Related Posts