Pukul 12 malam bayi mula menangis tunjuk ke satu arah…

APABILA anak kecil kerap menangis pada waktu malam, sudah tentu setiap ibu bapa pasti mempunyai perasaan bimbang dan risau.

Ia berkemungkinan si kecil itu lapar, sakit atau terkena gangguan makhluk halus.

Peristiwa itulah yang dialami oleh Nurshahira, 28, selama seminggu apabila dia berdepan detik menakutkan kerana rumahnya di Wangsa Maju sering menerima gangguan mistik.

ARTIKEL BERKAITAN: Perabot kayu terpakai ada ruang rahsia, selepas dibawa masuk rumah tidur sekeluarga mula diganggu… Kemuncaknya munculah entiti seperti dalam mimpi

Lebih mesra dipanggil Shira, ibu kepada Aisy Fayyadh yang berusia setahun lima bulan ini berkata, setiap malam apabila hendak tidur, anaknya mula gelisah dan kerap menangis.

Pada awalnya, Shira menganggap ia sebagai perkara biasa tetapi kejadian tersebut berlanjutan hari demi hari.

Satu-satunya anak kesayangan Shira.

Apa yang lebih menakutkan, kejadian aneh itu akan berlaku di antara pukul 12 tengah malam sehingga 2 pagi, pada setiap hari.

Kata Shira dia cuba untuk mengatasi masalah itu dengan memainkan alunan zikir dan ayat suci al-Quran bagi menenangkan Aisy tetapi nampaknya ia tiada perubahan.

“Susah juga nak pujuk, saya dah buka…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/06/17/pukul-12-malam-bayi-mula-menangis-tunjuk-ke-satu-arah-kelibat-hitam-melintas-di-dapur-beri-petunjuk

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Kerap pulang lewat, pemuda tak sengaja rakam imej lembaga

Next Post

Perabot kayu terpakai ada ruang rahsia, selepas dibawa masuk

Related Posts