Piring terbang ke dinding, tiba-tiba darah meleleh! Arkitek

KERJAYA sebagai seorang arkitek memerlukan daya kreativiti yang tinggi.

Kerap kali idea hadir pada waktu malam dan kadang-kala terpaksa berada di pejabat semalaman apabila dateline hampir tiba.

Bagi pendatang baharu seperti Haikal, rutin berkenaan perlu ‘dihadam’ lebih-lebih lagi ia menjadi satu budaya di pejabat tempat dia bekerja.

Namun selepas kira-kira enam bulan menjalani rutin kehidupan sebagai arkitek, Haikal menyedari sesuatu yang pelik hingga merasakan seperti sering diekori.

Pun begitu, kamera litar tertutup (CCTV) dan dashcam yang dipasang di rumah serta kenderaannya tidak menunjukkan sebarang kelibat mencurigakan.

Wujud kesan darah pada dinding selepas ruqyah dipasang.

Keadaan Haikal juga semakin pelik kerana secara tiba-tiba dia menjadi seorang individu dengan selera makan yang tinggi namun sukar untuk tidur.

Menyedari perubahan yang berlaku, dia pada awalnya menyangkakan ia berpunca daripada perubahan rutin kehidupan.

“Kak long, aku pelik la sebab tiba-tiba jadi kuat makan sekarang ni… tak kan sebab letih kerja? Abang long macam ni tak masa awal-awal jadi arkitek?

“Kadang-kadang dua, tiga hari juga aku tak tidur. Bukan tak mengantuk, tapi tak boleh…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2023/12/07/piring-terbang-ke-dinding-tiba-tiba-darah-meleleh-arkitek-muda-dengar-perempuan-menjerit-selepas-pasang-ayat-ruqyah

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Tersandung kaki meja, kepala terhantuk pada bucu sofa…

Next Post

Ustaz tak cakap banyak, meluru ke arah pokok besar atas

Related Posts