Perabot kayu terpakai ada ruang rahsia, selepas dibawa masuk

SETIAP pasangan berkahwin pasti mengimpikan sebuah rumah yang selesa agar dapat membesarkan anak-anak dalam suasana yang aman dan harmoni.

Begitu juga bagi Wan Hisham Wan Mohammad, selepas beberapa tahun berkahwin, baharulah dia dan isteri berjaya membeli rumah impian.

ARTIKEL BERKAITAN: Anak kecil 2 tahun tiba-tiba berlari ketakutan, bapa saudara sempat rakam video nampak buaian berhayun sendirian

“Alhamdulillah dapat juga beli rumah sendiri yang selesa tetapi ketika awal berpindah masuk masih banyak barang perabot dan elektrik yang tidak lengkap.

“Perlahan-lahan kami membeli satu persatu barang-barang rumah termasuklah dari sofa, meja makan, kabinet TV, almari… Alhamdulillah berkat kesabaran akhirnya lengkap juga hiasan dalaman rumah kami,” katanya.

Bagaimanapun kata Wan Hisham, untuk bilik tidurnya, dia dan isteri mengambil keputusan untuk membeli barangan terpakai kerana ingin menjimatkan kos.

Apatah lagi ketika itu sudah banyak wang digunakan membeli kelengkapan lain dan isterinya juga tidak cerewet untuk menggunakan perabot terpakai.

Setiap malam isteri Wan Hisham akan mengalami mimpi pelik dan menyeramkan.

“Masa pergi ke sebuah kedai perabot terpakai,…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/06/10/perabot-kayu-terpakai-ada-ruang-rahsia-selepas-dibawa-masuk-rumah-tidur-sekeluarga-mula-diganggu-kemuncaknya-munculah-entiti-seperti-dalam-mimpi

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Pukul 12 malam bayi mula menangis tunjuk ke satu arah…

Next Post

Anak kecil 2 tahun tiba-tiba berlari ketakutan, bapa saudara

Related Posts