Pengurus jenazah terpaksa panggil 4 isteri potong tangkal di

TANYALAH kepada mana-mana individu yang pernah menguruskan jenazah, pasti banyak kisah pelik dilalui ketika mengendalikan mayat.

Namun bagi Samahat Abdul Raffar yang sudah beberapa tahun bergelar pengurus jenazah, pelbagai pengalaman sudah dilalui tetapi dia melihat perkara itu sebagai peluang terbaik menginsafkan diri tentang kematian.

ARTIKEL BERKAITAN: Kerap pulang lewat, pemuda tak sengaja rakam imej lembaga depan cermin tingkap… Cleaner dedah ada kes bunuh di pejabat

Berkongsi pengalamannya, Samahat memberitahu antara kejadian tidak dapat dilupakan ketika dia bersama sahabatnya dikehendaki menguruskan jenazah seorang lelaki yang memakai tangkal pada bahagian pinggangnya.

Masih segar dalam ingatannya ketika mula-mula sampai di rumah mayat, badan dia terasa seram sejuk dan seperti ada seseorang sedang memerhatikannya yang sibuk menyediakan kelengkapan pengurusan jenazah sementara menanti ketibaan mayat.

“Dalam sibuk membuat persiapan, saya rasa macam ada orang tengah berdiri di belakang saya… Apabila saya menoleh, tiada sesiapa di dalam bilik mayat itu.

Samahat terkejut apabila mendapati mayat yang perlu diuruskan masih memakai tangkal pada bahagian pinggangnya….

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/07/01/pengurus-jenazah-terpaksa-panggil-4-isteri-potong-tangkal-di-pinggang-arwah-suami-berlaku-kejadian-pelik-pintu-bilik-mayat-tiba-tiba-terbuka

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Susah jadi peniaga apabila kawan iri hati… Usahawan kongsi

Next Post

Kerap pulang lewat, pemuda tak sengaja rakam imej lembaga

Related Posts