Pemuda rasa ‘ada benda ikut’ selepas Tonton filem KKN di

KETIKA ini sedang heboh diperkatakan tentang filem seram terbaharu Indonesia berjudul KKN di Desa Penari yang meraih kejayaan luar biasa dalam kalangan penonton termasuk di Malaysia dan Singapura.

Dikhabarkan filem ini adalah berdasarkan kisah benar seperti diceritakan oleh seorang pengguna Twitter iaitu @simpleman sekitar tahun 2019.

ARTIKEL BERKAITAN: Dua kali tolak pinangan rakan sekampung, wanita derita sihir katak puru… tiada lagi wajah jelita, seluruh badan menggerutu

Kisah itu berlaku kepada enam pelajar iaitu Ayu, Nur, Widya, Wahyu, Bima dan Anton yang sedang menjalani tugasan luar universiti di sebuah perkampungan pada 2009.

Desa yang dipilih pelajar itu bagaimanapun menyimpan banyak misteri sehingga mereka mengalami pelbagai kejadian pelik dan seram selepas ada antara mereka yang melanggar pantang larang ditetapkan.

Ada benda ikut selepas tonton KKN di Desa Penari

Sebagai salah seorang penggemar filem seram, Shahrul (bukan nama sebenar) cukup teruja dengan tayangan filem itu di negara ini apatah lagi pernah membaca bebenang mengenai Desa Penari di Twitter.

Namun keterujaan itu mengundang padah apabila dia mengalami pelbagai kejadian pelik selepas menonton…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/05/19/pemuda-rasa-ada-benda-ikut-selepas-tonton-filem-kkn-di-desa-penari-2-kelibat-wanita-berkebaya-ganggu-tidur-nak-lari-kena-tindih-pula

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Dua kali tolak pinangan rakan sekampung, wanita derita sihir

Next Post

Jelmaan menyerupai teman sebilik muncul di sebalik ampaian

Related Posts