Pasang CCTV nak monitor anak tapi benda lain pula muncul…

PADA Ogos lalu pasangan suami-isteri ini mengambil keputusan memasang kamera litar tertutup (CCTV) di kediaman mereka yang terletak di Kemaman, Terengganu.

Azhieeda Ahmad, 35, berkata, tujuan memasang CCTV itu kerana ingin mengawasi pergerakan tiga anak mereka di tingkat bawah rumah teres dua tingkat selain sebagai langkah keselamatan sekiranya berlaku kejadian pecah masuk.

ARTIKEL BERKAITAN: Penjaga kubur demam seminggu nampak wanita misteri lawat kubur! Pagi berselendang hitam, malam wajah menakutkan bertenggek atas pokok

“Sudah hampir tiga tahun kami berpindah ke rumah itu dan Alhamdulillah kediaman itu sangat selesa selain kawasan dan jiran-jiran yang menyenangkan.

“Sepanjang tinggal di situ belum pernah ada sebarang kejadian pelik yang berlaku namun demi mengawasi pergerakan anak-anak dan keselamatan saya dan suami mengambil keputusan memasang CCTV,” katanya kepada mStar.

Bagaimanapun kejadian pelik mula menyelubungi mereka sekeluarga selepas Azhieeda tergerak hati untuk menonton rakaman CCTV kediamannya pada akhir September lalu.

Kehadiran kelibat itu berjaya dirakam CCTV sekitar pukul 5 pagi.

Ketika itu kata Azhieeda, dia pulang ke rumah ibu bapanya di Marang,…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/11/11/pasang-cctv-nak-monitor-anak-tapi-benda-lain-pula-muncul-wanita-sarat-mengandung-meremang-tengok-rakaman-awal-pagi-dah-ada-kelibat-putih-di-ruang-tamu

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Penjaga kubur demam seminggu nampak wanita misteri lawat

Next Post

Benda apa ‘menumpang’ dalam gambar raya 7 tahun lepas?

Related Posts