Padah bertenggek di pintu gerabak kereta api di tengah

SETIAP kali melihat kereta api melintas, fikiran Saiful pasti akan terkenang peristiwa seram yang pernah menimpanya beberapa tahun lalu ketika pulang ke kampung halamannya di utara tanah air dengan menaiki pengangkutan itu.

Kebiasaannya Saiful berkata dia akan menaiki bas ekspres untuk pulang ke kampung, namun kali ini dia bersama beberapa rakan seuniversitinya mengambil keputusan menaiki kereta api memandangkan laluan mereka sama dan ingin melakukan kelainan.

ARTIKEL BERKAITAN: Seram saat imbas kelibat budak menyorok di sebalik air terjun, pensyarah dedah 10 tahun hidup bersama ‘benda’ itu… buktinya ada lembaga dalam gambar!

“Saya bersama lima lagi rakan bertolak ke utara tanah air dari Kuala Lumpur… pengalaman menaiki kereta api memang menyeronokkan.

“Dua rakan saya turun di stesen Batu Gajah, dua lagi di Ipoh manakala saya dan rakan baik Azim turun di stesen terakhir,” katanya.

Mengimbau pengalaman itu, Saiful berkata, ketika menurunkan penumpang di Ipoh, jam sudah menunjukkan pukul 12 tengah malam dan dia mula berasa bosan sebelum mengambil keputusan berjalan-jalan di dalam kereta api untuk meregangkan badan.

Saiful dan Azim mengambil keputusan untuk duduk di…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/01/20/padah-bertenggek-di-pintu-gerabak-kereta-api-di-tengah-malam-pemuda-seram-sejuk-nampak-kelibat-makhluk-berwajah-buruk-dalam-semak-tiba-tiba-ia-ada-di-tingkap

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Seram saat imbas kelibat budak menyorok di sebalik air

Next Post

Sakit belakang dialami budak 10 tahun ini bukan biasa-biasa,

Related Posts