Nampak menggiurkan di mata orang, kehadiran Mbah Jenab ubah

JIKA dihitung sudah hampir lima orang pembantu rumah Kamarul bersilih ganti dan paling lama yang pernah bekerja dengannya pun setakat tiga bulan.

Bukan kerana tidak berpuas hati dengan cara kerja mereka tetapi sikap cemburu isterinya, Suraya membuatkan dia terpaksa memulangkan pembantu rumah kepada agensi dan minta digantikan dengan orang lain.

ARTIKEL BERKAITAN: Sakit belakang dialami budak 10 tahun ini bukan biasa-biasa, cubaan berubat punca Rayyan berubah… kata ustaz ada yang ‘menumpang’ kerana dendam

Kamarul buntu dan fikirannya berkecamuk apabila Suraya minta pembantu rumah yang sudah berusia. Di mana hendak mencari bibik tua? Agensi pekerja asing pun hanya membekalkan pembantu rumah yang muda, paling tua pun tidak melebihi usia 45 tahun.

“Isteri seorang wanita berkerjaya dan sering ke luar negara untuk urusan perniagaan. Jadi dia tidak mahu keperluan saya dan anak kami diuruskan oleh pembantu yang muda dan cantik. Bimbang saya digoda oleh bibik.

“Kami ada pembantu rumah warga Filipina tetapi cemburu punya fasal, dia suruh saya pulangkan kepada agensi kerana tidak mahu wanita itu menggoda saya sepanjang ketiadaannya,” katanya.

Sehinggalah pada suatu malam, dalam…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/02/03/nampak-menggiurkan-di-mata-orang-kehadiran-mbah-jenab-ubah-sikap-suami-dan-anak-bau-cempaka-putih-kemenyan-akhirnya-bongkar-rahsia

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Sakit belakang dialami budak 10 tahun ini bukan biasa-biasa,

Next Post

Dalam gelap waze bawa pelukis inai ke jalan kebun kelapa

Related Posts