Mimpi dipatuk ular ketika hamil, terkam suami selepas

SELEPAS enam tahun berkahwin akhirnya, Nur Hidayah cukup gembira apabila disahkan hamil anak kedua meskipun berasa agak bimbang mengandung dalam suasana pandemik.

Dirinya sentiasa berasa gelisah kerana bimbang dijangkiti Covid-19 sehinggalah pada suatu hari wanita itu berasa tidak sedap badan.

ARTIKEL BERKAITAN: Asal masuk bilik tidur bau bangkai, berderau darah terasa kelibat hitam sentuh bahu… pemuda buntu ada sesuatu mahu ‘mendekatinya’

Fikirnya dirinya telah dijangkiti wabak itu namun selepas beberapa kali membuat ujian hasilnya tetap negatif namun rasa tidak sedap badan masih menyelubungi dirinya.

Pengalaman mengandungkan anak sulungnya juga tidak seperti ini dan Nur Hidayah mula berasa pelik dengan keadaan dirinya.

“Apa yang lebih pelik, setiap malam saya akan mimpi benda sama… saya berada di dalam sebuah kebuh getah yang sangat luas dan dipenuhi ular hitam berbisa.

“Dalam mimpi itu, saya dipatuk di bahagian kaki dan leher. Setiap kali terjaga, saya akan berpeluh satu badan dan berasa tidak sihat,” katanya.

Nur Hidayah sering melihat kelibat di dalam rumahnya.

Benci tengok suami sendiri, kelibat hitam munculkan diri

Pun begitu, Nur Hidayah memberitahu dia…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/03/24/mimpi-dipatuk-ular-ketika-hamil-terkam-suami-selepas-bersalin-puncanya-ada-makhluk-kiriman-sihir-pemisah-menyorok-di-dapur-rumah

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Asal masuk bilik tidur bau bangkai, berderau darah terasa

Next Post

Tak cukup tanah lari malam selepas kelibat hitam muncul

Related Posts