Meremang! Ada masa anak menangis, kadang tersenyum pandang

SEORANG wanita berdepan peristiwa menyeramkan apabila anak patung yang dibelinya menjadi tempat ‘tumpangan’ makhluk lain.

Berkongsi kisahnya dengan mStar, Ashiqin Alya Zulkifflee yang menetap di Melaka berkata, dia membeli anak patung tersebut untuk anaknya yang berusia setahun pada 14 September lepas.

ARTIKEL BERKENAAN: “Tutuplah mata tu tak payah pandang” – Disuruh jaga muka penuh jerawat, gadis akui menangis sebelum rakam video tapi tetap tenang jawab komen tak sensitif

ARTIKEL BERKENAAN: Betul-betul berkorban… guru sempoi ajar murid cara lompat tinggi lengkap berbaju Melayu – “Bukan sekadar bagi teori, kena tunjuk betul-betul”

Tidak ada apa yang aneh pada permulaannya, namun semuanya berubah apabila Ashiqin meninggalkan rumahnya untuk pulang ke kampung halamannya selama dua hari.

“Masa mula-mula beli, anak saya tak ada takut sangat dengan patung tu tapi lepas tu dua hari saya tak ada dekat rumah, patung tu berbiar je dalam rumah.

“Hari ke tiga saya balik bila saya buka patung tu nak bagi anak main, muka dia terus berubah macam nak menangis.

“Saya biarkan je sebab budakkan saya anggap benda biasa,” katanya.

Anak Ashiqin tiba-tiba takut apabila…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/10/25/meremang-ada-masa-anak-menangis-kadang-tersenyum-pandang-anak-patung-si-ibu-pernah-alami-hijab-terbuka-dapat-jawapan-selepas-rasa-sesuatu-tak-kena

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Tak dengar nasihat jiran, pemuda ini tetap sewa rumah

Next Post

Sekeluarga badan lebam-lebam, ditindih makhluk berbulu…

Related Posts