Lampu suluh terlepas daripada tangan ketika ‘live’ buru

SUDAH menjadi rutin harian untuk Ayden Rafiq membuat live paranormal di laman sosialnya.

Tambahan pula, hobi mencari hantu di rumah tinggal dan kawasan perkuburan yang dilakukan sejak dua bulan lalu membuahkan hasil kerana pengikutnya gemar memberikan hadiah.

Sepanjang tempoh tersebut, hanya gerakan dan bunyi sahaja yang dipaparkan, disebabkan itu ada dalam kalangan pengikutnya yang mencadangkan beberapa lokasi ‘menarik’ untuk diterjah.

Sebagai anak muda yang baru berusia 22 tahun, dia sentiasa menerima cabaran yang diberikan sehingga sanggup mengambil cuti beberapa hari semata-mata memenuhi permintaan para pengikutnya.

Menyedari apa yang dilakukan agak berbahaya, dia sentiasa memaklumkan lokasi yang akan diterjah kepada teman rumahnya, Hasni.

Banyak kes kemalangan berlaku di lebuh raya. -Gambar hiasan

“Aku nak pergi ke satu lebuh raya di Kedah esok. Ada orang cakap tempat tu ‘keras’ sikit… rasanya nak buat live kat situ untuk dua malam,” ujarnya sambil mengemas pakaian.

Malam pertama berada di laluan tersebut, hanya desiran angin sahaja yang dirasai.

“Kawasan ni sunyi dan gelap tapi tiada apa-apa yang menyeramkan.

ARTIKEL BERKAITAN: Guru sakit teruk,…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2023/12/28/lampu-suluh-terlepas-daripada-tangan-ketika-live-buru-entiti-jaguh-paranormal-disergah-penunggu-lebuh-raya

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Dua beradik ‘ditegur’ makhluk ghaib, hiasan ayat Kursi

Next Post

Setiap malam dengar bayi menangis di rumah sewa baharu!

Related Posts