Kerap pulang lewat, pemuda tak sengaja rakam imej lembaga

PULANG lewat dari tempat kerja kerana ingin menyiapkan tugasan mungkin sudah menjadi perkara biasa bagi sesetengah orang terutamanya jika sesuatu tugasan itu perlu disiapkan segera.

Begitu jugalah bagi Mohamad Amirul Hazim Ab Halim. Menyandang jawatan sebagai pereka produksi di sebuah syarikat di Subang Jaya, Hazim terpaksa akur untuk bekerja lebih masa di pejabat bersama dua orang kawannya yang mahu dikenali sebagai Deena dan Eisya.

ARTIKEL BERKAITAN: Pukul 12 malam bayi mula menangis tunjuk ke satu arah… Kelibat hitam melintas di dapur beri petunjuk

Namun begitu, hasrat untuk berada lebih lama di pejabat demi menyiapkan kerja mengundang satu kenangan pahit buat Hazim dan temannya,

Sebaik sahaja selesai sesi perjumpaan di bilik mesyuarat, selepas waktu Maghrib, mereka masing-masing pulang ke tempat duduk semula di mana Deena dan Eisya duduk bersebelahan namun kedudukan Hazim agak jauh daripada yang lain.

Hazim mula berasa tidak sedap hati memandangkan tiada staff lain berhampiran dengannya dan lama kelamaan Hazim terdengar seperti ada bunyi orang berjalan dan sedang memerhatikannya di depan cermin tingkap.

Bunyi seperti ada yang sedang berjalan membuatkan Hazim tidak…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/06/24/kerap-pulang-lewat-pemuda-tak-sengaja-rakam-imej-lembaga-depan-cermin-tingkap-cleaner-dedah-ada-kes-bunuh-di-pejabat

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Pengurus jenazah terpaksa panggil 4 isteri potong tangkal di

Next Post

Pukul 12 malam bayi mula menangis tunjuk ke satu arah…

Related Posts