Kencing tepi semak, rider pecut motor tak ingat dunia

DEMI mengumpul wang untuk berkahwin, rider penghantar makanan ini sanggup bekerja siang dan malam sejak setahun yang lalu.

Hanya mahu dikenali sebagai Zul, 27, dia bagaimanapun serik untuk keluar bekerja pada waktu malam selepas mendakwa terlihat kelibat pocong di satu kawasan di Rawang, Selangor, baru-baru ini.

“Saya dulu ada kerja proper tapi diberhentikan ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Sejak itu saya jadi rider. Tahun lepas saya bertunang, jadi terpaksalah kerja lebih masa, siang dan malam.

“Ketika hantar makanan di Rawang minggu lepas, saya rasa tak tahan nak kencing. Stesen minyak pun tak jumpa. Jadi saya berhenti dekat tepi kawasan semak, saya kencing je la kat situ. Lelaki mudah je.

Zul sanggup bekerja siang dan malam demi mengumpul wang bagi mendirikan rumah tangga. (Gambar Hiasan)

“Masa kencing tu, saya dengar bunyi benda bergerak dalam semak. Saya tengok daun-daun pokok bergerak. Dalam samar-samar saya tengok ada benda berbungkus dalam kain putih lusuh,” ujarnya memulakan cerita.

Menurut Zul, dia cuba bersangka baik dan cuba mengamati kehadiran ‘bungkusan’ misteri itu sebelum dikejutkan dengan wajah hitam yang buruk di bahagian atasnya.

“Saya…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2023/01/29/kencing-tepi-semak-rider-pecut-motor-tak-ingat-dunia-selepas-disergah-pocong-muka-hitam-seluar-pun-tak-sempat-zip

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Si bongsu hilang 11 hari, sesat masuk kampung bunian… Ibu

Next Post

Pindah dari Kelantan ke PJ, rumah sewa murah rupanya

Related Posts