Kenali tanda-tanda anda disihir, guru kongsi ‘amalan air

DALAM zaman serba moden hari ini, amalan sihir dan santau yang bertentangan dengan ajaran Islam masih diamalkan oleh segelintir individu.

Menurut perunding spiritual Islami dari Indonesia, Kang Sudiro, individu yang terkena sihir akan mengalami banyak gangguan dalam kehidupan seharian.

Lebih parah, sihir yang dihantar boleh menyebabkan amalan ibadah mereka terganggu, malah ada yang turut dirasuk sehingga bertukar ganas dan menyeramkan.

“Pernahkah anda berasa cemas, gelisah, sakit tidak biasa atau terasa berat untuk beribadah atau mungkin rasa terganggu dengan bacaan al-Quran?

“Jika anda mengalaminya, hati-hati, boleh jadi ia merupakan gangguan jin. Hal pertama yang boleh anda lakukan adalah mengesan gangguan jin dalam tubuh.

Mangsa sihir turut berdepan gangguan dalam beribadah.

“Dan jika anda ingin mengesan gangguan jin, sebaiknya dilakukan pada pagi hari dan harus ada yang menemani,” ujarnya.

Menurut Kang Sudiro yang turut dikenali sebagai guru mata batin itu, kehadiran gangguan jin dalam tubuh boleh dikesan sendiri, menggunakan cara yang tidak bertentangan dengan ajaran Islam.

ARTIKEL BERKAITAN: Pengamal perubatan kongsi cara batal sihir dihantar nak tutup periuk…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2023/01/05/kenali-tanda-tanda-anda-disihir-guru-kongsi-amalan-air-madu-didakwa-mampu-kesan-kehadiran-jin-dalam-tubuh

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

“Yang tu aku punya, jangan ambil!” – Hantu kera pokok

Next Post

Tak bersih diri selepas urus kes accident, rumah sewa polis

Related Posts