Jelmaan menyerupai teman sebilik muncul di sebalik ampaian

JAM sudah menunjukkan pukul 12.30 tengah malam tetapi mata Kamarul masih belum mahu lelap. Dua lagi rakan sebiliknya pula sedang khusyuk menelaah pelajaran memandangkan ujian sudah dekat.

Hendak menelaah pelajaran, Kamarul rasa malas.

Dipandang ke sudut katil, menggunung baju kotor di dalam bakul dan alang-alang tidak boleh tidur, Kamarul mengambil keputusan untuk mencuci pakaian dan menjemur malam itu juga.

ARTIKEL BERKAITAN: Pemuda rasa ‘ada benda ikut’ selepas Tonton filem KKN di Desa Penari… 2 kelibat wanita berkebaya ganggu tidur, nak lari kena tindih pula!

Melihat gelagatnya yang sedang mengasingkan pakaian kotor, Farid bertanya sama ada dia benar-benar hendak meneruskan niatnya itu.

“Ikutkan hati memang rasa takut juga nak mencuci pakaian pada waktu tengah malam apatah lagi tempat jemur baju terletak di hujung blok… seram juga.

“Tetapi memandangkan Farid janji nak teman selepas selesai mencuci nanti, saya teruskan juga niat basuh baju malam itu,” katanya.

Kamarul tak menyangka tindakan menyidai baju pada waktu tengah malam memberi pengalaman buruk kepadanya.

Tanpa melengah-lengahkan masa, Kamarul pergi ke bilik air yang terletak di hujung bangunan…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/05/26/jelmaan-menyerupai-teman-sebilik-muncul-di-sebalik-ampaian-baju-blok-asrama-siswa-tiba-tiba-sunyi-sepi-tubuh-rasa-meremang

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Pemuda rasa ‘ada benda ikut’ selepas Tonton filem KKN di

Next Post

Demi nafsu, wanita ini jadi mangsa ilmu guna-guna… Sebulan

Related Posts