Isteri meracau ketika berpantang, bayi kejap menangis kejap

SELEPAS dua minggu berpantang di kampung, Idrus mengambil keputusan membawa pulang isteri dan bayi mereka ke rumah memandangkan dua lagi anak mereka akan mula bersekolah.

Bukan main seronok Imran dan Izzati dapat bertemu dengan adik bongsu mereka dan sejak pulang ke rumah dua beradik itu paling sibuk membantu menjaga si kecil itu.

ARTIKEL BERKAITAN: Apa yang terhibur sangat tu? Ibu meremang bayi bersungguh gelak walau tak diagah – “Nampak wanita tua, jangan biar lama-lama ya”

ARTIKEL BERKAITAN: Duda berperangai pelik ajak kahwin… Wanita tanggung akibat selepas pinangan ditolak sehingga muntah darah

Tiga hari selepas pulang, Idrus memberitahu keadaan tiba-tiba berubah apabila dia mendapat panggilan daripada anak sulungnya yang meminta dia segera pulang ke rumah.

“Cemas suaranya ketika dia telefon, apabila saya tanya kenapa, anak saya itu hanya minta saya segera pulang sebab ibunya sakit dan tidak sedarkan diri. Berderau darah saya dan tanpa melengah, saya bergegas pulang,” katanya.

Isteri dan anak Idrus yang baharu sahaja lahir diganggu makhluk halus ketika sedang dalam berpantang.

Isteri termenung di tepi tingkap

Sejurus tiba di rumah, Idrus melihat isterinya…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/09/23/isteri-meracau-ketika-berpantang-bayi-kejap-menangis-kejap-senyum-rumah-pula-bau-hanyir–rupa-rupanya-si-bapa-punya-angkara

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Siapa pernah lalu jalan Muadzam Shah – Chini? Pemuda ini

Next Post

Duda berperangai pelik ajak kahwin… Wanita tanggung akibat

Related Posts