Entiti ‘booking’ e-hailing pukul 12 tengah malam di

KEDENGARAN pelik tetapi itulah realiti yang berlaku kepada lelaki ini.

Menurut seorang pemandu perkhidmatan e-hailing dikenali sebagai Amir, dia menceritakan pengalaman seram menghantar seorang wanita di Kuala Kangsar, Perak.

Penumpang itu membuat tempahan untuk ke sebuah lokasi gelap dekat Kampung Buaya, di sekitar pekan Kuala Kangsar.

Kisahnya bermula apabila dia menumpangkan seorang wanita yang mengenakan kemeja-t berwarna putih serta seluar dan vest hitam dengan rambut panjangnya dibiar lepas tanpa diikat.

Kata pemandu dia menerima tempahan kira-kira pukul 12 tengah malam daripada seorang wanita, yang mana namanya terpampang dalam aplikasi tempahan sebagai Suri.

Suri merupakan seorang penumpang misteri diceritakan oleh Amir. -Gambar hiasan

“Dalam aplikasi itu, saya perlu mengambil Suri di sekitar Kampung Buaya dan perlu menghantarnya di sebuah kawasan lain dengan jarak sekitar dua kilometer. Hati sangat gembira kerana masih dapat tempahan pada lewat malam.

“Tetapi, ketika membiarkan wanita itu menaiki keretanya, dia mula rasa tidak sedap hati kerana ada bau sesuatu (kurang menyenangkan). Loghat percakapannya seperti orang Indonesia,” katanya menerusi satu…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2023/02/02/entiti–booking-e-hailing-pukul-12-tengah-malam-di-kuala-kangsar-sampai-di-jalan-mati-pemandu-menyesal-toleh-belakang

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

“Rajin kau cuci pinggan malam-malam buta” – Disangka

Next Post

Padah tak urus uri dengan betul, ibu baru bersalin pengsan

Related Posts