Duda berperangai pelik ajak kahwin… Wanita tanggung akibat

SUDAH lebih lima tahun Wan Syafikah bergelar ibu tunggal selepas kematian suaminya disebabkan serangan jantung.

Sejak itu, Wan Syafikahn langsung tidak terfikir untuk mencari pengganti suaminya kerana ingin memberi fokus membesarkan empat anak mereka selain faktor usia yang sudah mencecah 50 tahun.

ARTIKEL BERKAITAN: Apa yang terhibur sangat tu? Ibu meremang bayi bersungguh gelak walau tak diagah – “Nampak wanita tua, jangan biar lama-lama ya”

Namun beberapa ahli keluarga cuba mencari jodoh untuknya kerana kasihan melihat dia membesarkan anak-anaknya sendirian dan selepas beberapa kali dipaksa, Wan akhirnya bersetuju bertemu dengan lelaki yang juga seorang duda.

“Berat sebenarnya hati saya hendak berkenalan dengan lelaki itu, bukan apa usia saya pun bukannya muda dan langsung tak terfikir hendak berkahwin lain selepas suami meninggal dunia.

Wan memberitahu sejak menolak pinangan duda itu, akan ada benda muncul di tingkap biliknya.

“Tetapi apabila keluarga mendesak saya turutkan juga meskipun anak-anak pun kurang senang terutamanya yang sulung,” katanya.

Pertemuan pertama kata Wan sudah membuatkan dia berasa tidak sedap hati kerana aura lelaki itu yang agak berbeza…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/09/16/duda-berperangai-pelik-ajak-kahwin-wanita-tanggung-akibat-selepas-pinangan-ditolak-sehingga-muntah-darah

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Isteri meracau ketika berpantang, bayi kejap menangis kejap

Next Post

Apa yang terhibur sangat tu? Ibu meremang bayi bersungguh

Related Posts