Calit air mayat arwah nenek ketika salam, sekeluarga terkedu

SERING kita dengar perbuatan khianat tidak hanya datang daripada musuh tetapi membabitkan mereka yang dekat dengan kita.

Lebih melukakan hati apabila onar tersebut rupa-rupanya didalangi mereka yang berkongsi pertalian darah.

Seperti diceritakan lelaki ini, ibunya menjadi mangsa ‘tuju-tuju’ oleh keluarga terdekatnya dek kerana mahu menguji keberkesanan ilmu hitam yang dipelajari.

Ahli keluarga lelaki ini didakwa bersekutu dengan Iblis untuk menyakiti ibunya. (Gambar hiasan, Freepik)

Lebih menggerunkan apabila pelaku itu dikatakan menggunakan calitan air mayat daripada arwah nenek mereka yang baru meninggal untuk menyempurnakan jampi sihir.

“Pada satu hari ni, kami dikhabarkan dengan berita duka. Mak kepada ibu, iaitu nenek kami meninggal dunia pada usia senja. Nenek dah lama sakit tua. Khabar duka semestinya membawa kepada tangisan.

“Rumah kami dan nenek dalam 14 kilometer (km) jaraknya. Nenek menetap bersama keluarga abang ibu. Kami sekeluarga pun pulang ke kampung. Seperti biasa, urusan berkaitan jenazah berjalan dengan lancar.

“Malam tu, kami berkampung di rumah pakcik. Ahli keluarga silih berganti menjenguk dan membaca surah Yasin di sisi jenazah nenek. Keadaan…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2023/03/09/calit-air-mayat-arwah-nenek-ketika-salam-sekeluarga-terkedu-dapat-hint-gerangan-pelaku-rupanya-nak-test-power-ilmu-hitam

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Tok ‘bomoh patah’ berdamping dengan jin, hantar

Next Post

Tirai mandi ditarik, ada bunyi air dibancuh! Misteri di

Related Posts