Bertahun pendam insiden seram bantal ditarik, kena

APLIKASI TikTok menjadi antara platform media sosial yang paling mendapat tempat ketika ini untuk berkongsi pelbagai kisah merangkumi pengalaman, hiburan, tip dan sebagainya.

Begitu juga gadis ini yang tidak ketinggalan untuk memanfaatkan akaun TikTok miliknya untuk berkongsi pengalaman dengan pengikutnya.

Menjadikan kisah mistik dan pengalaman ketika bergelar pelajar asrama sebagai kontent utama TikTok, gadis ini tidak menyangka menerima sambutan serta respon positif daripada netizen.

ARTIKEL BERKAITAN: Mulanya jumpa kubur, selepas itu terserempak gadis menangis tepi highway… ramai kata berani sebab siap rakam! – “Terus pecut motor, tak pandang kiri kanan dah!”

ARTIKEL BERKAITAN: Bagai nak luruh jantung… 3 remaja terserempak entiti seram pukul 1 pagi, salah seorang hampir demam terkejut – “Sampai ke tempat tu, dah tak ada”

Antara kisah yang dikongsikan adalah pengalaman bapanya sendiri diganggu ketika sedang membaiki van jenazah, pengalaman ketika ‘ditindih’, menyaksikan histeria dan pelbagai kisah lain untuk peringatan bersama.

Bercerita dengan mStar, gadis bernama Rosfadilla Nur Rosli berkata pada asalnya konten TikTok miliknya tidak memfokuskan satu-satu…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/07/19/bertahun-pendam-insiden-seram-bantal-ditarik-kena-tindih-gadis-buat-konten-mistik-tak-sangka-kisah-makhluk-meraba-buatkan-followers-naik-mencanak—dia-lari-lari-dalam-bilik

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Satu asrama gempar insiden histeria dan muncul kelibat

Next Post

Asyik berbalas pantun tiba-tiba gambar di air terjun rosak,

Related Posts