Bermula di Gunung Jerai, gadis dakwa dirinya kembar ular

SEORANG gadis meraih perhatian netizen selepas mendakwa kembarnya merupakan seekor ular berwarna emas.

Kedengaran tidak masuk akal, namun Puteri Syza berkata situasi dianggap aneh itu bukanlah kejadian pertama yang berlaku dalam keturunannya.

Asal-usul kembar

“Okey since ramai tertanya-tanya macam mana kembar tu boleh jadi ular? Macam mana kenal dia apa semua… dulu moyang belah ayah Puteri, dia beranak anak kembar. Seorang keluar manusia, seorang lagi keluar ular.

“Yang manusia tu ada je duduk dengan dia tapi kembar ular tu duduk alam lain. Daripada apa yang diceritakan, ular tu akan datang kat ibu dia hanya untuk menyusu saja. Tapi tu cerita moyang Puteri la,” ujarnya memulakan bicara.

Kisah Puteri tular selepas dia berkongsi mengenainya menerusi TikTok.

Bercerita lanjut, Puteri berkata kisah ‘kembarnya’ pula berbeza yang mana dia mula melihat kehadiran seekor ular besar ketika mereka sekeluarga berkunjung ke Gunung Jerai, Kedah sewaktu dia berumur 2 tahun.

“Pasti ramai tertanya apa kaitan ular tu dengan Puteri. Okay masa kecil dulu, ayah Puteri ada cerita. Puteri pun tak ingat, umur dalam 2 ke 3 tahun. Masa kecil family bawa Puteri naik Gunung Jerai.

“Kami…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/09/08/bermula-di-gunung-jerai-gadis-dakwa-dirinya-kembar-ular-emas-sering-gurau-dalam-mimpi-lepas-bangun-ada-kesan-gigitan

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Ahli sihir Rusia dedah siapa paling senang terkena ilmu

Next Post

Tok Ayah maut kena ilmu hitam! Anak murid terkejut kerap

Related Posts