Bapa kunci mulut nampak kelibat di homestay, sudahnya

SEORANG gadis mendakwa dia dan keluarganya menjadi mangsa gangguan misteri ketika menginap di sebuah homestay di Perak.

Cerita Fatin Amira, mereka menetap di kediaman dua tingkat itu ketika menghadiri majlis perkahwinan saudaranya.

Terletak di tepi jalan, rumah itu juga mempunyai ruang yang luas dan disifatkan cukup selesa untuk memuatkan dua keluarga.

“Saya sekeluarga dari Kuala Lumpur ke Perak untuk menghadiri kenduri kahwin salah seorang saudara saya. Hari itu, kami sampai ke Perak petang dan terus makan-makan bersama keluarga pakcik saya yang dah tempah satu homestay untuk kami duduk bersama.

“Kiranya ada dua family yang akan duduk di homestay tersebut iaitu family saya dan pakcik. Lepas kami makan-makan, dalam senja, kami pun bergerak ke situ. Sampai sahaja, memang saya boleh katakan homestay tersebut betul-betul terletak di tepi jalan.

Rombongan keluarga itu menetap di homestay ketika menghadiri kenduri di Perak. (Gambar Hiasan)

“Jadi kalau kereta lalu tu boleh dengar jelas dari dalam rumah. Kami tertarik sebab homestay tu agak besar dan ada dua tingkat. Jadi tanpa berlengah kami pun masuk untuk letak beg semua,” imbas Fatin Amira.

Gadis itu turut memuji seni…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/09/24/bapa-kunci-mulut-nampak-kelibat-di-homestay-sudahnya-rombongan-kenduri-trauma-diganggu-anak-syok-tidur-peluk-makhluk-lembut-dan-sejuk

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Pesakit mengamuk di wad dedah di bahunya ada budak

Next Post

Cleaner ada belaan! Bangun jam 3 pagi kunyah tulang,

Related Posts