Apa yang terhibur sangat tu? Ibu meremang bayi bersungguh

BAYI atau anak kecil dikatakan mampu melihat makhluk yang tidak dapat ditembus dengan pandangan mata kasar manusia dewasa.

Sebagaimana perkongsian seorang wanita ini di TikTok, dia memuat naik video memaparkan gelagat anak kecilnya yang galak ketawa seperti sedang diagah.

Apa yang sangat aneh, anak kecilnya itu memandang tepat ke arah pintu bilik tidur sambil ketawa, sedangkan hakikatnya di sudut tersebut tiada sesiapa, yang ada hanyalah telekung yang tergantung.

ARTIKEL BERKAITAN: Ibu excited buat reviu makanan pasar malam Cameron Highlands, anak rancak berborak dengan ‘sesuatu’ di siling… patutlah cuaca dingin terasa bahang

ARTIKEL BERKAITAN: ‘Padah‘ buat FB Live menjelang Maghrib, sesi promosi kerepek dihentikan lebih awal… terus ‘lari‘ ke rumah mak – “Memang jelas nampak benda tu”

“Ada sesiapa boleh nampak tak dia tengok siapa? Macam ada someone agah dia. Ibu dah seriau ni dik,” tulisnya pada perkongsian tersebut.

Sehingga kini video berkenaan meraih lebih 301,000 jumlah tontonan dan lebih menyeramkan, ada sebilangan netizen mendakwa anak kecil wanita tersebut diagah oleh seorang ‘wanita tua’.

“Saya nampak orang tua wanita sedang agah. Jangan biar…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/09/11/apa-yang-terhibur-sangat-tu-ibu-meremang-bayi-bersungguh-gelak-walau-tak-diagah—nampak-wanita-tua-jangan-biar-lama-lama-ya

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Post

Duda berperangai pelik ajak kahwin… Wanita tanggung akibat

Next Post

Wanita tua di wad merungut ada anak cacat perlu dijaga di

Related Posts