Ahli sihir Rusia dedah siapa paling senang terkena ilmu

AMALAN sihir wujud sejak berkurun lama, malah ia masih lagi diamalkan segelintir individu dalam dunia serba moden hari ini.

Tidak terkecuali tentunya Zhanna Kushnir, seorang ahli sihir wanita dari Rusia yang secara tiba-tiba menjadi terkenal di Malaysia.

Kisah mengenai Zhanna menjadi tular selepas satu video wawancaranya diterjemah dalam bahasa Indonesia, sekaligus membolehkan rakyat Malaysia memahami apa yang dituturkannya.

Ibadah jadi pendinding

Paling menarik tentunya pendedahan Zhanna dalam wawancara itu yang mengaku sukar untuk menghantar sihir kepada orang Islam, khususnya kepada mereka yang alim dan taat perintah Allah.

Ahli sihir itu berkata, amalan solat dan berdoa menjadi pendinding sihir kepada orang Islam.

“Saya berhadapan dengan orang daripada pelbagai jenis agama. Sangat susah untuk saya mempengaruhi orang Islam. Mereka diwajibkan beribadah setiap hari. Maka mereka sentiasa berada dalam kubah pelindung.

“Sangat susah untuk sihir menembusi mereka. Orang Islam sentiasa berdoa kepada pencipta mereka. Orang Muslim memiliki iman dan hubungan yang kuat dengan pencipta mereka. Pencipta itu juga sangat protektif.

“Jadi usaha untuk menyerang Muslim yang taat pada…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2022/09/06/ahli-sihir-rusia-dedah-siapa-paling-senang-terkena-ilmu-hitam-zhanna-kushnir-mengaku-jumpa-orang-mati-dalam-mimpi-sejak-kecil

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Tiba-tiba meracau cakap Cina, dua sahabat kena usik ketika

Next Post

Bermula di Gunung Jerai, gadis dakwa dirinya kembar ular

Related Posts