Adik meninggal dunia dalam keadaan misteri, kini si kakak

SUDAH tiga tahun Qistina (bukan nama sebenar) menderita akibat penyakit misteri dan pelbagai usaha dilakukan untuk berubat namun keadaannya masih sama.

Qistina bukan satu-satunya yang menghidap penyakit misteri itu tetapi adik lelaki dan isterinya turut menderita perkara sama sehinggakan kedua-dua mereka menemui ajal secara mengejut.

ARTIKEL BERKAITAN: Pintu bilik tutup kemudian terbuka, kaki bagaikan diikat… Pekerja cuci rumah penginapan terkejut video dirakam keluar suara seram

“Siapa yang tidak sedih dengan pemergian ahli keluarga tersayang dan apa lebih meragukan kematian mereka berlaku selepas menderita penyakit misteri yang sehingga kini tidak dapat dirungkaikan.

“Selepas kematian mereka, saya pula yang diserang penyakit sama sehinggakan saya buntu dengan keadaan yang berlaku pada diri saya,” katanya.

Menceritakan keadaannya, Qistina memberitahu dia mengesyaki ada pihak yang berdendam kerana dia mendapat tanah pusaka arwah bapanya manakala adiknya tinggal di rumah pusaka keluarga mereka.

Qistina sentiasa mengalami sakit perut yang menyucuk sehingga menyukarkan dia bergerak.

Sejak mengalami penyakit misteri itu, keadaan kesihatannya bukan sahaja terjejas tetapi…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/05/27/adik-meninggal-dunia-dalam-keadaan-misteri-kini-si-kakak-pula-menderita-perut-bagaikan-mendidih

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Pintu bilik tutup kemudian terbuka, kaki bagaikan diikat…

Next Post

Tiga jejaka lintang pukang lari tinggalkan motor, dakwa

Related Posts