“Kami yang kacau kawasan dia” – Rumah 9 bilik ada

LAZIMNYA entiti atau kelibat sering dikaitkan dengan hutan, rumah tinggal atau rumah kosong.

Namun bayangkan apabila ‘makhluk’ yang tidak dapat dilihat dengan pandangan mata kasar ini tinggal sebumbung dengan manusia.

Itulah yang dihadapi oleh keluarga wanita ini sejak dia dan keluarganya mendiami sebuah rumah banglo sejak 11 tahun lepas.

ARTIKEL BERKAITAN: Asyik berbalas pantun tiba-tiba gambar di air terjun rosak, rupa-rupanya ramai yang ‘teman’ mandi – “Ada yang demam, bau setanggi pukul 4 pagi”

ARTIKEL BERKAITAN: Mulanya jumpa kubur, selepas itu terserempak gadis menangis tepi highway… ramai kata berani sebab siap rakam! – “Terus pecut motor, tak pandang kiri kanan dah!”

Wanita ini turut berkongsi kisah mistik yang dialaminya di TikTok yang sehingga kini meraih 254,000 jumlah tontonan.

“I memang suka buat kerja malam-malam tapi bila sampai masa pukul 10 malam ke atas, ‘penghuni bilik atas’ akan bagi hint suruh I stop,” demikian tulisnya pada video berkenaan.

Menurut wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Fifi Razak, rumah banglo yang terletak di Sentul, Kuala Lumpur itu dibeli daripada seorang lelaki warga emas yang menjualnya selepas kematian…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/09/04/kami-yang-kacau-kawasan-dia—rumah-9-bilik-ada-penghuni-asing-gangguan-bermula-selepas-pembeli-abai-pesanan-owner-lama

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Wanita tua di wad merungut ada anak cacat perlu dijaga di

Next Post

Dua tahun tak balik kampung jenguk rumah pusaka, seram

Related Posts