“Ada orang dengki dekat mu!” – Setengah tahun adik

SUNGGUHPUN kita sudah memasuki era moden, percaya atau tidak, masih wujud individu yang menggunakan kaedah sihir khususnya bagi menjatuhkan musuh atau orang lain yang tidak disukai.

Menerusi perkongsian di aplikasi TikTok, seorang pengguna media sosial memuat naik satu video yang memaparkan penemuan barang sihir yang didakwa ditanam pihak tak bertanggungjawab berhampiran kediamannya.

“Ini barang yang ditanam area rumah… mujur jumpa,” demikian kapsyen pada video tersebut.

ARTIKEL BERKAITAN: Pengamal perubatan kongsi cara batal sihir dihantar nak tutup periuk nasi! Ramai peniaga tak tahu rupa-rupanya tak boleh sembarangan ambil duit pelanggan

ARTIKEL BERKAITAN: Remaja dakwa ada deria ke-6 suka kongsi video di TikTok, nampak gerbang ke alam bunian di belakang rumah – “Kalau benda hilang, mereka yang pinjam”

Sehingga kini, ia meraih lebih daripada 1.3 juta jumlah tontonan dalam tempoh 24 jam dimuat naik!

Berkongsi cerita dengan mStar, wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Mimie Yasmie berkata ‘bahan sihir’ tersebut ditemui selepas keluarganya memanggil seorang pengamal perubatan tradisional untuk merawat adiknya.

“Sebetulnya kami sekeluarga tak tahu benda itu ditanam…

Untuk artikel penuh, layari https://www.mstar.com.my/xpose/mistik/2021/08/01/ada-orang-dengki-dekat-mu—setengah-tahun-adik-meracau-rupa-rupanya-ada-orang-tanam-patung-hitam-dekat-rumah

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Duit anak hilang, barang kemas ibu pula lesap… Penghuni

Next Post

Pesakit menjerit ada mayat dalam bilik, jururawat terkejut

Related Posts